Kom bij ons werken en maak het verschil!

Op zoek naar een uitdagende en veelzijdige baan? Bij VVALO hebben we regelmatig vacatures voor getalenteerde en leergierige professionals, waaronder schoolverlaters die ons team willen komen versterken. Wij bieden een inspirerende werkomgeving en volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Leerling

Wij zijn op zoek naar een medewerker in de kasverwarming. Wij leiden je intern op tot kasverwarmingsmonteur. Je bent enthousiast, leergierig en avontuurlijk ingesteld en schuwt het fysieke niet. Ervaring in de kasverwarming is geen vereiste. De vaardigheid om elektrisch te lassen of metaal te bewerken is niet vereist, maar wel een pre.

Functie-eisen:
Flexibel in werktijden
Bereid regelmatig ter plaatse te verblijven in binnen- en buitenland.
Nederlandse taal machtig
Engelse taal beperkt machtig

(Hoofd)monteur

Wij zijn op zoek naar een monteur in de kasverwarming met leidinggevende capaciteiten. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van projecten in binnen- en buitenland. Je bent in staat complete kasverwarmingen te installeren, zelfstandig of met hulp van meerdere collega’s. Ervaring in de kasverwarming is een vereiste.

Functie-eisen:
Rijbewijs B
Flexibel in werktijden
Bereid regelmatig ter plaatse te verblijven in binnen- en buitenland.
Nederlandse en Engelse taal machtig

Plan je kennismaking


Ons aanbod

Wij bieden een interessante mogelijkheid om je ontplooien in de uitdagende baan en perspectief om door te groeien in het bedrijf.
Onze arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van de functie en de ervaring van de kandidaten.

Heeft dit je interesse gewekt, solliciteer dan op deze functies door een mail met daarin je CV en motivatie te sturen naar vvalo@vvalo.nl

Mochten er nog vragen zijn dan kunnen deze gesteld worden door middel van een mail naar vvalo@vvalo.nl

Echte mensen, écht werk